Zo verandert Christian Bale in zijn schurk voor 'Thor: Love and Thunder'

Zo verandert Christian Bale in zijn schurk voor 'Thor: Love and Thunder'

De acteur wordt de schurk in de vierde Thor.

Over een paar weken is het alweer tijd voor Thor: Love and Thunder. In die film zien we Dark Knight-acteur Christian Bale als de schurk Gorr the God Butcher.

"Ik zou zeggen dat hij de meest sympathieke schurk is die ze hebben gehad. Hij heeft ook de hoogste testscore van alle schurken die Marvel heeft gehad," zei regisseur Taika Waititi (Thor: Ragnarok) recent over Bale en zijn schurk.

Christian Bale verandert in Gorr
"Christian Bale was niet in staat zijn hoofd kaal te scheren voor de reshoots voor Thor, zoals hij het jaar ervoor wel had gedaan tijdens de hoofdopnames. Dus een 'kale pet' was vereist. Nadat we onze test zagen riep Taika Waititi: 'Dat ziet er geweldig uit - nu hebben we geen kale mensen meer nodig!'," aldus make-up specialist Bart Mixon bij een reeks foto's van Bale op Instagram.

"Toen deze door Odd Studios gemaakte prothese eenmaal was toegepast, konden we hem veranderen in Gorr, the God Butcher," vervolgde Mixon. "We werkten voornamelijk aan de stuntdubbel, maar we hebben twee dagen met Christian Bale opnames verricht - met prachtige protheses van Odd Studios."

"Bale is geen onbekende met protheses, Hij heeft ze ook gedragen om VP Chaney te worden in Vice. Nu speelde hij Gorr - toeval? Ik denk het niet..." sloot de specialist af.



NieuwsFilm

meest populair