Channing Tatum uit 'The Lost City' schrijft ook kinderboeken en 'Sparkella' is een hit

Channing Tatum uit 'The Lost City' schrijft ook kinderboeken en 'Sparkella' is een hit

Channing Tatum straalt in een balletpakje met tuttige haarband voor het nieuwste Sparkella-deel

Channing Tatum heeft een lange lijst aan verdiensten staan. Naast acteur, danser en model is hij ook filmproducent, regisseur en auteur. Zijn kinderboek The one and only Sparkella makes a plan is net uit. Voor zijn boekpromotie trekt hij alles uit de kast. Letterlijk, want de gespierde duizendpoot kun je bewonderen in een roze tutu op Instagram.

Waarom hij geen problemen heeft met een balletpakje en een tuttige haarband? Channing Tatum vertelt: "Mijn dochtertje is gek op verkleden en gaat soms op in haar fantasie. Ik doe mee om haar te kunnen begrijpen. Dat is mijn manier van doen met haar."

Ervaren
Channing heeft een stapel films op zijn naam, waaronder The Lost City met Sandra Bullock. Op het moment is hij te zien in zijn regiedebuut Dog, een roadtrip-komedie over een ex-soldaat die een hond getraind voor het leger naar een begrafenis moet brengen. De hond is onmogelijk en brengt Channing Tatum in lastige situaties.

Channing Tatum is overigens in het echte leven een ervaren hondenbezitter en een ervaren vader. Het kinderboek is een tweede plaatjesboek over een vader-dochterrelatie en als klein meisje zelfvertrouwen leren hebben. Als het dochtertje moeite heeft met het plannen van een slaapfeestje in een kasteel, volgt hulp van haar vader.

Sparkella
Van Sparkella zal ook een film volgen. Voor nu kun je het boek - en Channing Tatum in tutu - hieronder vinden



NieuwsFilm

meest populair