Dit ontwerp voor 'The Flash' is opeens heel ongepast

Dit ontwerp voor 'The Flash' is opeens heel ongepast

Ezra Miller in zijn nakie op de cover van een prequelcomic.

Andy Muschietti, regisseur van onder meer het aanstaande The Flash, blijkt ook een zeer goed tekenaar te zijn. Helaas voor hem lijkt zijn alternatieve cover voor het aankomende prequel-comic nu wat ongepast, ook gezien de recente gebeurtenissen.

De regisseur kreeg de kans om zijn talenten als tekenaar te laten zien. Bij mocht een alternatieve cover voor DC's aankomende prequelcomic The Flash: The Fastest Man Alive #1 maken.

Helaas lijkt het erop dat DC de omslag uit circulatie laat nemen. Gezien de recente controverse rond acteur Ezra Miller is dat ook te begrijpen. Miller zou een minderjarig meisje drugs en drank aangeboden hebben en tevens de nodige tijd met haar hebben doorgebracht.

De nu controversiële cover voor comic The Flash
Op de cover staat een naakte afbeelding van de Barry Allen van Miller, die worstelt om zijn Flash-kostuum aan te trekken. Op de achtergrond zien we vermoedelijk de Batman van Ben Affleck die het opneemt tegen een wezen dat veel op het figuur Girder lijkt.

The Flash staat gepland voor juni 2023 en naar verluidt zou het de laatste film met Miller worden. Of dat zo is, moet de studio nog bevestigen. Hieronder in ieder geval de cover.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair