3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Bohemian Rhapsody (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bryan Singer | Cast: Rami Malek, Gwilym Lee, Ben Hardy, e.a.
Farrokh Bulsara heeft een simpele baan op het vliegveld maar grote ambities. Hij droomt van een carrière in de muziek. Samen met Brian May en Roger Taylor richt hij de band Queen op. Bulsara verandert zijn naam in Freddie Mercury en begint met zijn kompanen de ene na de andere hit uit te brengen. De groep groeit uit tot een ware sensatie.

Uncut Gems (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Benny en Josh Safdie | Cast: Adam Sandler, Idina Menzel, Keith Stanfield, e.a.
Juwelier Howard Ratner heeft behoorlijke schulden door zijn gokprobleem. Via via heeft hij een ongeslepen opaal uit Ethiopië weten te halen, waarmee hij zijn schulden hoopt af te betalen. Ratner raakt echter door elke beslissing die hij neemt dieper in de problemen en sleurt ook de mensen in zijn omgeving mee in zijn ellende.

Truth or Dare (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Wadlow | Cast: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, e.a.
Een groep vrienden wagen zich aan het spel 'Doen, durf of de waarheid'. Maar wat lijkt op een onschuldig spelletje, blijkt al snel dodelijke gevolgen te hebben. De jongeren worden geconfronteerd met bovennatuurlijke verschijnselen die hun leven tot een ware hel maken. Ze blijken het spel te moeten blijven spelen, zonder te liegen en te weigeren, willen ze het overleven.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair