De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Jeffrey Kouters 21 juni 2022 22:30 in Netflix
Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Spiderhead (2022)
Regie: Joseph Kosinski | Cast: Chris Hemsworth, Miles Teller, Jurnee Smollett, e.a.
In de nabije toekomst krijgen inzittenden van een gevangenencomplex de kans om de duur van hun vonnis te verlagen door deel te nemen aan een experimenteel onderzoek. De gevangenen krijgen medicatie toegediend en moeten deelnemen aan verschillende tests. Jeff trekt zich al snel het lot van zijn medegevangene Lizzy aan en probeert haar te redden van de onderzoekers.

#2 Hustle (2022)
Regie: Jeremiah Zagar | Cast: Adam Sandler, Juancho Hernangómez, Queen Latifah, e.a.
Stanely Sugarman is een basketbalscout met weinig succes. Hij is bijna altijd van huis. In een ultieme poging zichzelf te bewijzen, besluit hij de potentiële superspeler Bo Cruz uit Spanje te gaan coachen. Sugarman hoopt het jonge talent binnen anderhalve maand zodanig op niveau te krijgen dat hij mee kan spelen in de Amerikaanse basketbalcompetitie.

#3 Collision (2022)
Regie: Fabien Martorell | Cast: Langley Kirkwood, Zoey Sneedon, Siphesihle Vazi, e.a.
Johan, een corrupte zakenman, en zijn dochter Nicki raken betrokken bij een botsing in het centrum van Johannesburg. Daarbij belandt Nicki in de klauwen van een beruchte misdaadbaas. Samen met Diane zet Johan vervolgens alles op alles om hun dochter te redden. Daarvoor moeten ze straten van de stad afspeuren en nodige opofferingen maken.


#4 Jennifer Lopez: Halftime (2022)
#5 Centaur (2022)
#6 Venom: Let There Be Carnage (2021)
#7 Long Shot (2019)
#8 Interceptor (2022)
#9 Parada Serc (2022)
#10 Moneyball (2011)


NieuwsFilm