Aaron Taylor-Johnson over 'Kraven the Hunter': "Heel anders dan alle andere Marvel-films"

Aaron Taylor-Johnson over 'Kraven the Hunter': "Heel anders dan alle andere Marvel-films"

Een film om naar uit te kijken.

Sony komt na films over Venom en Morbius met een prent over een andere Spider-Man-schurk: Kraven the Hunter. Volgens hoofdrolspeler Aaron Taylor-Johnson (Bullet Train, Avengers: Age of Ultron) gaat het om een unieke film. Dat zegt hij in een interview met Variety.

Taylor-Johnson noemt Kraven "een van Marvels meest iconische, beruchte anti-helden en sterkste tegenstanders van Spider-Man".

Jager met overtuiging
De acteur vindt het extra leuk dat zijn personage 'geen alien of tovenaar' is. "Hij is gewoon een jager. Een mens met overtuiging. Een dierenliefhebber en beschermer van de natuur. Hij is een heel gaaf personage om te mogen spelen".

Uniek project
Volgens Taylor-Johnson is Kraven the Hunter in vergelijking met andere Marvel-films een uniek project. Waarom dan? "We hebben de film volledig op locatie opgenomen [en dus niet in een studio]", licht hij toe.

Kraven the Hunter moet in januari 2023 in de bioscopen verschijnen. De regie is in handen van J.C. Chandor. Hij was eerder onder meer verantwoordelijk voor Deepwater Horizon (2016) en Triple Frontier (2019).

NieuwsFilm

meest populair