Kevin Bacon eigenaar van LHBTQIA+-conversiekamp in trailer 'They/Them'

In de horrorfilm gaat het vervolgens goed fout als er een groep adolescenten op kamp gaat.

Mitchell 23 juni 2022 06:22 in Video
In een recente trailer van Peacock zien we Kevin Beacon een grote engnek spelen. In They/Them is hij namelijk de eigenaar van een LHBTQIA+-bekeringskamp. En, zoals dat gaat in horrorfilms, loopt het met meerdere mensen niet goed af wanneer de nacht valt.

De film wordt geproduceerd door Blumhouse Productions. Blumhouse heeft eerder al succesvolle horrorfilms opgeleverd, zoals Get Out, Freaky en de remake van The Invisible Man in 2020. De aankomende The Black Phone met Ethan Hawke staat ook op hun naam.

In hun nieuwe film They/Them speelt Bacon het personage Owen Whistler, de eigenaar van een Amerikaans LHBTQIA+-bekeringskamp, genaamd 'Whistler Camp'. In de trailer wordt nog niet veel uit de doeken gedaan, maar in het laatste shot lijkt een gemaskerde moordenaar op het punt los te slaan in het kamp?

De nieuwe trailer
De film zal het regiedebuut vormen van John Logan. Eerder werkte de man al als scenarist al bij prominente films, waaronder Rango, Hugo en Skyfall.

De film zal online uitkomen bij Peacock in de VS op 5 augustus 2022. Of er een Nederlandse release komt is nog niet duidelijk.

Kijk de trailer hieronder.NieuwsFilm