Chris Hemsworth's 'Love & Thunder' workout was zijn meest brute tot nu toe

Chris Hemsworth onthult dat zijn Thor: Love & Thunder workout routine de meest brute was van zijn hele tijd in het Marvel Cinematic Universe.

Zoe van Leeuwen 23 juni 2022 07:49 in Algemeen
Toen Taika Waititi het roer over nam voor 2017's Thor: Ragnarok en nadat hij de serie met succes opnieuw had uitgevonden, werd hij gevraagd om terug te komen en het uit te breiden met een romantische komedie-geïnfluenceerde vervolg.Trainings regime
Thor gaat een uitdaging aan zoals geen ander in Love and Thunder, en op zijn beurt moest Hemsworth er ook zo uitzien. In een interview met Disney vertelde de acteur over zijn "brute" trainingsregime voor de film, dat naast de traditionele krachttraining ook zwemmen en martial arts omvatte.
"Dit was bijzonder zwaar omdat het streefgewicht dat we nastreefden een flink stuk hoger lag dan waar ik eerder was geweest. Dit was waarschijnlijk het grootste en fitste gewicht dat ik ooit heb gehad. We hadden 12 maanden waarin ik thuis alleen maar aan het trainen was en het lichaam aan het manipuleren. We probeerden meer te zwemmen, dan meer vechtsporten, en pasten calorieën aan. Het was echt een leuke ontdekkingstocht. Ik werd echt groot en fit, maar toen moest ik het vier maanden volhouden, wat erg moeilijk was. Ik geniet van trainen, echt waar. Het is nu een hobby geworden, het stelt me in staat om een vol leven te leiden en met mijn kinderen te spelen, te surfen en allerlei andere dingen te doen. Dus het was een karwei op een gegeven moment, en nu wordt het een verslaving, ik hou er echt van."

Hemsworths eigen trainingsregime voor Love and Thunder weerspiegelt dat van Thor in de echte film. Na de vernietiging van Asgard in Ragnarok en Thanos' breuk in Avengers: Infinity War, wordt Thor depressief en verliest hij de lichaamsbouw waar hij bekend om staat. In de trailers van Thor: Love and Thunder is te zien dat hij weer hard aan het trainen is om weer in superheldenvorm te komen om tegen Gorr te vechten.
Mighty Thor
Hemsworth was niet de enige die een drastische fysieke transformatie onderging voor de film, want Natalie Portman onderging ook een uitgebreide training voor Love and Thunder voor de rol als Mighty Thor. Portman en Hemsworth's goddelijke lichamen zullen ongetwijfeld te zien zijn wanneer Thor: Love and Thunder op 6 juli in de bioscoop verschijnt.

NieuwsFilm