3 spannende thrillers op Netflix om nu te kijken

Flink vermaak op de grootste streamingdienst.

Bram de Groot 23 juni 2022 09:30 in Netflix
Op Netflix vind je heel veel films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie films zijn zeker leuk voor een avondje vermaak, en op hun eigen manier loeispannend. Heb je ze nog niet gezien? Check deze dan snel.

Cloverfield

Regie: Matt Reeves | Hoofdrollen: T.J. Miller, Lizzy Caplan, Mike Vogel, Jessica Lucas, Odette Yustman, Ben Feldman, Theo Rossi, Liza Lapira | Kijk nuVijf jonge New Yorkers geven een afscheidsfeestje voor hun vriend op de avond dat een gigantisch monster de stad aanvalt. De film is een verslag van hun pogingen om deze onwerkelijke en gruwelijke gebeurtenis te overleven, verteld vanuit het perspectief van hun video-camera.

Collateral

Regie: Michael Mann | Hoofdrollen: Tom Cruise, Jamie Foxx, Javier Bardem, Mark Ruffalo, Jada Pinkett Smith, Peter Berg, Barry Shabaka Henley | Kijk nuMax (Foxx) is een taxichauffeur in Los Angeles die door een huurmoordenaar (Cruise) gedwongen wordt om een rit door de stad te maken. Onderweg werkt de moordenaar tijdens zijn stops een lijst van slachtoffers af. Ruffalo speelt de agent die de moordenaar achtervolgt.

Don't Breathe

Regie: Fede Alvarez | Hoofdrollen:
Stephen Lang, Dylan Minnette, Jane Levy, Daniel Zovatto, Jon Donahue, Franciska Töröcsik, Sergej Onopko, Katia Bokor | Kijk nuDeze film draait om een blinde miljonair die het doelwit wordt van een drietal jonge dieven. Zij denken zo een gemakkelijke buit binnen te halen, maar hun slachtoffer is niet wat hij lijkt te zijn. In plaats van senang en goedaardig is de man in werkelijkheid een gewelddadige en gevaarlijke psychopaat die hen vervolgens op gaat jagen.

NieuwsFilm