Het ging echt helemaal niet goed met de bekende DC-acteur Zachary Levi

Het ging echt helemaal niet goed met de bekende DC-acteur Zachary Levi

Zachary Levi worstelde enkele jaren geleden flink met zijn mentale gezondheid.

Zachary Levi (Shazam!) heeft enkele jaren geleden te kampen gehad met flinke depressies. Dat vertelt de acteur in een openhartig interview in een podcast.

In een recent interview vertelt de acteur openhartig over zijn worstelingen met angst en depressie. Levi heeft daar naar eigen zeggen al heel lang last van als gevolg van traumatische jeugdherinneringen en zijn onzekerheid wanneer het op zijn carrière aankomt.

Trillend en shakend achter het stuur
"Ik had pas in de gaten dat ik worstelde met deze dingen toen ik 37 was, ongeveer vijf jaar geleden dus", vertelt hij. "Ik zat in mijn auto en ik weet nog goed hoe ik mijn handen vast had aan het stuur en helemaal zat te trillen. Net of ik mezelf probeerde te schudden uit wat er dan ook gaande was".

Levi vervolgt: "Ik heb veel vaker niet goed in m'n vel gezeten, maar ik denk dat ik toen meer mensen om mee heen had. Op dat moment had ik niemand om op terug te vallen, dus ik was en voelde me echt alleen in die donkere stad".

Hulp
Uiteindelijk besloot Levi het advies van een vriend om te volgen en in therapie te gaan. De acteur heeft zelfs een maand in een kliniek doorgebracht om aan zichzelf te werken. Inmiddels gaat het dan ook beter met hem.

NieuwsFilm

meest populair