Ezra Miller brengt 'The Flash' en Warner Bros. verder in de problemen

Warner Bros. waarschijnlijk met handen in het haar.

Bram de Groot 25 juni 2022 11:32 in Algemeen
Ondanks dat acteur Ezra Miller nog door geen rechter veroordeeld is voor de meest schokkende incidenten, lijkt hij publiekelijk zijn geloofwaardigheid te verliezen. Na meerdere geweldsincidenten en beschuldigingen dat hij drugs heeft gegeven aan een meisje van 12 jaar, komen er nu meer aantijgingen.

Ondanks dat ook deze aantijgingen eerst bewezen zouden moeten worden, aangezien geldwolven overal op de loer liggen, komt het Warner Bros. allemaal niet goed uit. De grote film The Flash zou zomaar niet door kunnen gaan door de vele beschuldigingen aan het adres van hun ster uit het DC Extended Universe.

Miller zou kinderen in gevaar brengen
Volgens Rolling Stone ontfermt Miller zich op dit moment over een moeder van 25 jaar en haar drie jonge kinderen. De vader en andere mensen maken zich echter zorgen over de veiligheid van de kinderen.

De reden is dat er vele wapens in het huis zouden liggen. Een bron meldt dat het eenjarige dochtertje van de vrouw zelfs een kogel in haar mond had. Rolling Stone zou een video hebben gezien waarin is te zien dat er acht wapens in het huis rondzwerven, zelfs nabij speelgoed.

Ook zou er flink wat drugs gebruikt worden in het bijzijn van de kinderen. Miller zou 28 verschillende soorten marihuana kweken op zijn terrein, zonder dat hij daarvoor een vergunning heeft.

De politie heeft officieel nog geen reden gezien om er iets aan te doen en een sociaal werker zou het huis van Miller hebben bezocht en heeft naar verluidt niets ernstig gezien. De vrouw zegt dat Miller haar heeft helpen te ontsnappen bij haar "gewelddadige ex" en noemt het verblijf bij Miller "een helende haven".

Warner Bros. met de handen in het haar?
Recent werd duidelijk dat Warner Bros. de release van The Flash met maanden heeft uitgesteld. Officieel zou dit zijn doordat de productie van het naar voren geschoven Shazam! Fury of the Gods vlotter is gegaan dan het grootser opgezette The Flash.

Onofficieel lijkt het erop dat Warner Bros. de situatie rond Miller op de voet volgt. Mochten de problemen zich rond de acteur opstapelen, dan zou de release van de film van regisseur Andy Muschietti (It) zomaar in gevaar kunnen komen.

En ja, een mens kan zich ondertussen afvragen hoe het gaat met de geestelijke gezondheid van de acteur uit films The Perks of Being a Wallflower, The Stanford Prison Experiment en Fantastic Beasts and Where to Find Them...

NieuwsFilm