Nog een grote ster voor Netflix-film 'The School for Good and Evil'

Cate Blanchett tekende voor de release.

Jim Pedd 26 juni 2022 12:49 in Algemeen
Actrice Cate Blanchett voegt zich als verteller bij Netflix-film The School for Good and Evil. Daarmee tekent ze voor een fantasyfilm waar heel wat topsterren in zitten.

Regisseur Paul Feig wist al Charlize Theron, Kerry Washington en Michelle Yeoh te strikken voor The School for Good and Evil. En nu zit er dus nog een grote naam in! De film is gemaakt met een scenario van Vanessa Taylor, David Magee en Feig zelf.

The School for Good and Evil
De film The School for Good and Evil is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Soman Chainani, en volgt de avonturen van Sophie en Agatha.

Zij gaan naar een school waar kinderen getraind worden om een schurk of een held te worden. Sophie is een goed meisje dat opgeleid om slecht te worden en Agatha is juist een meisje dat goed moet worden maar helemaal niet in die categorie past of thuishoort.

Theron speelt de rol van Lady Lesso, Washington is te zien als Professor Clarissa Dovey en Yeoh zien we als Professor Emma Anemone.

Oscar-winnaar Blanchett mag de verteller zijn van The School for Good and Evil. Zij zal vermoedelijk niet te zien zijn in de film.

NieuwsFilm