Zet Miles Teller een trend met zijn snor in 'Top Gun Maverick' en zijn matje in 'Spiderhead'?

Een online discussie barst los over de opkomst van de snor en het matje door twee films van Miles Teller

Vera 26 juni 2022 15:49 in Celebrity
Online wordt wat afgepraat over de snor van Miles Teller in Top Gun Maverick. Sommigen vinden het verschrikkelijk, anderen zouden ook een snor willen. Op YouTube circuleren zelfs diverse filmpjes over hoe je het beste een Miles-Teller-snor kunt laten groeien.

Entertainment Tonight vroeg Miles Teller van de week naar de hype die hij creëerde. Met een lach antwoordt hij: "Ik weet niet of die snor zo iconisch is. De tijd zal het leren."

Zijn collega Chris Hemsworth speelt ook in de nieuwe Spiderhead, die zij filmden voor Netflix. Over Chris zegt Miles: "Chris is erg dynamisch en grappig. Dat wist ik al door zijn Thor-films. Het werken met hem was erg fijn."

Trendy en cool
Als Miles gevraagd wordt of het matje in de nek uit Spiderhead opnieuw iconisch gaat worden, antwoordt hij: ""

Op TikTok gaat Miles Teller in elk geval viraal. Zijn vrouw zet allemaal filmpjes van hen online onder de naam TellerTok. Ze worden goed bekeken. Hierop lacht Miles en zegt: "Ik zit niet op social media, maar ik hoor het wel eens van mijn vrouw. Zij heeft er veel lol mee en dat is prima."

Het interview met Rachel Smith van ET en Miles Teller vind jij op YouTube en hieronder. Maak zelf je keus als het gaat om een snor of dat matje!NieuwsFilm