Dwayne Johnson traint nu nog harder en dat is te zien!

Nog gespierder? Het lijkt er wel op!

FilmTotaal 27 juni 2022 10:01 in Celebrity
Dwayne 'The Rock' Johnson is megagespierd. De acteur speelt in de ene na de andere actiefilm en zal binnenkort ook te zien zijn als DC-superheld Black Adam. Hij traint dan ook kei en keihard, iets dat ook wel duidelijk te zien is in de onderstaande foto.

Johnson heeft behoorlijk wat volgers op Instagram. Over niet al te lang zal de acteur maar liefst 330 miljoen volgers hebben, dus het is niet zo heel gek dat de spierbundel graag kiekjes deelt met zijn fans. Nu was het weer raak en het lijkt er echt op dat The Rock telkens maar steviger wordt.

Intensieve training
Heel erg gek is dit niet, aangezien de acteur niet een maar liefst twee keer per dag in het krachthonk zit. Zo schrijft hij: "Ik heb mijn training moeten inkorten, omdat ik terug moest gaan naar het hotel vanwege vergaderingen en werk. Ik haat wanneer ik mijn fitness-sessie niet kan afmaken!"

Hoe lost Johnson dit op? Door weer terug te gaan zodra hij klaar is met zijn werk, om nog even flink te gaan zweten en om nog meer spierballen te kweken. Je zou denken dat meer bijna niet meer mogelijk is, maar de acteur is op de onderstaande foto wel echt enorm!NieuwsFilm