Prime Video maakt van juli een mooie filmmaand met behoorlijk wat toptitels

Check hier het overzicht.

Jim Pedd 27 juni 2022 10:45 in Featured
Prime Video voegt best wat toptitels toe in de maand juli. Van Halloween Kills tot Last Night in Soho en House of Gucci, het is een prima maand! We zetten de nu al aangekondigde titels voor je op een rij.

Halloween Kills (2021)
Regie: David Gordon Green | Cast: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, James Jude Courtney | Releasedatum 2 juli
De Halloween-nacht waarin Michael Myers terugkeerde is nog niet voorbij. Halloween Kills begint enkele minuten nadat Laurie Strode (Curtis), haar dochter Karen (Judy Greer) en haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) het gemaskerde monster Michael Myers brandend in een kooi in Laurie's kelder hebben achtergelaten. Laurie wordt met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. Ze denkt eindelijk afgerekend te hebben met de gemaskerde seriemoordenaar die haar al haar leven lang achtervolgt. Maar zodra Michael zich weet te bevrijden uit de val die Laurie voor hem gezet had, zet hij zijn rituele bloedbad voort.

Last Night in Soho (2021)
Regie: Edgar Wright | Cast: Thomasin McKenzie, Anya Taylor-Joy, Matt Smith, Diana Rigg | Releasedatum: 7 juli
Een jonge vrouw, gepassioneerd over mode-ontwerp, kan op mysterieuze wijze de jaren zestig betreden. Daar ontmoet ze haar idool, een bloedmooie wannabe zanger. Maar het Londen van de jaren zestig is niet wat het lijkt, en de tijd lijkt uit elkaar te vallen, met behoorlijk grote gevolgen.

Don't Make Me Go (2022)
Regie: Hannah Marks | Cast: John Cho, Mia Isaac, Kaya Scodelario, Josh Thomson | Releasedatum: 15 juli 2022
Bij Max wordt een levensbedreigende hersentumor ontdekt. Hierop neemt de alleenstaande vader zijn tienerdochter Wally mee op een roadtrip om haar moeder terug te vinden die hen jaren geleden in de steek liet. Onderweg poogt hij haar vele levenslessen mee te geven.

How It Ends (2018)
Regie: David M. Rosenthal | Cast: Theo James, Katerina Graham, Forest Whitaker, Kerry Bishé | Releasedatum: 20 juli
Will Reacher is samen met zijn schoonvader de directeur van een grootschalig bedrijf dat gespecialiseerd is in golfuitrustingen. Ze gaan een weekendje naar Milwaukee om een zakendeal te sluiten. Tijdens hun bezoek slaan alle elektrische netwerken in de Verenigde Staten uit. Aardbevingen volgen, evenals vele branden. Will heeft geen idee wat er aan de hand is. Één ding is zeker: hij moet terug naar Seattle, naar zijn zwangere vrouw die alleen is.

Anything's Possible (2022)
Regie: Billy Porter | Cast: Renee Goldsberry, Eva Reign, Simone Joy Jones, Kelly Lamor Wilson | Releasedatum: 22 juli
De zelfverzekerde transgendervrouw Kelsa volgt les op de middelbare school waar ze haar laatste jaar heeft ingezet. Ze wordt op date gevraagd door haar klasgenoot Khal en weet zich hiermee eerst geen raad. Beiden zijn ze zich bewust van wat hun relatie bij hun leeftijdsgenoten kan teweegbrengen en drama is het laatste wat ze willen veroorzaken.

House of Gucci (2021)
Regie: Ridley Scott | Cast: Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jeremy Irons | Releasedatum: 24 juli
House of Gucci is geïnspireerd op de schokkende ware gebeurtenissen rond het familie-imperium achter het Italiaanse modehuis Gucci. In een verhaal dat zich over drie decennia uitstrekt, komen liefde, verraad, decadentie, wraak en uiteindelijk ook moord voorbij. We zien hoe ver de familie bereid is te gaan in hun streven naar macht en om de naam van het befaamde modemerk hoog te houden.

NieuwsFilm