Christian Bale werd 'gedwongen' door zijn kinderen deze filmrol te pakken

Van je kroost moet je het maar hebben maar hij heeft er geen spijt van!

Vera 27 juni 2022 10:36 in Celebrity
Laatst in een Variety-interview vertelt Christian Bale dat hij voor de rol van Ghor the God Butcher in de film Thor Love and Thunder elke dag vier uur geschminkt moest worden. Droog vertelt Christian Bale: "Elke dag. Elke dag vier uur lang in de schmink. Daarna kostte het anderhalf uur om alles af te krijgen. Daarna drie uur slaap en opnieuw aan de slag!"

"En toch... het waren de mooiste uren, want wat de special effects en de schmink steeds elke ochtend bereikten... het was gewoon geweldig om mee te maken!" vertelt Christian oprecht aan de interviewer en daarna droog: "Je hoeft je niet af te vragen waar Ghor de Goden Slachter om draait en wat zijn motivatie is."

Als de interviewer vraagt of hij moeite had met opnieuw een superheldenrol op te pakken zegt Christian naar alle eerlijkheid: "Nee hoor. Ik kijk altijd naar de regisseur, degenen die ermee bezig zijn, de verhaallijn en of het iets voor mij is en maak dan mijn keus."

"Bovendien moest ik deze rol echt aanpakken van mijn kinderen. Zij zeiden - tussen twee haakjes - jij doet deze rol. Oh, doe ik deze rol? Ja, jij pakt deze rol ... oké!" vertelt Christian. "Het lijkt alsof ik een lieve papa was. Maar eerlijk gezegd keek ik ook stiekem naar mijn co-acteurs en die zijn echt geweldig."

Soms is luisteren naar je kind helemaal prima, want zijn kinderen hebben gelijk. Christian is een prachtige Ghor... voor zover een slechterik prachtig kan zijn. Christian Bale is een meester in het vormgeven van zijn karakters.

Op de vraag of hij al The Batman heeft gezien met Robert Pattinson, na zelf al zo vaak Batman te zijn geweest, zegt Christian Bale: "Ik heb de film nog niet gezien, maar zal dat nog wel doen. Ik kijk niet al teveel films. Ik spreid ze graag. Maar ik heb Robert gesproken over de rol, ook over hoe je moet plassen met dat pak aan, en ik weet zeker dat hij een geweldige Batman is."

Het heerlijk gevatte interview met Variety vind jij hier.

NieuwsFilm