Een bad in ijswater? Competitie rond de filmset van Thor!

Een bad in ijswater? Competitie rond de filmset van Thor!

Trainen voor Thor Love and Thunder was hard, toch was Tessa Thompson vastbesloten te winnen bij die ijsbaden van andere co-acteurs!

Thor Love and Thunder laat een aantal goed gebouwde goden en godinnen zien. Dat ging niet zomaar. Voor die geloofwaardigheid moesten flinke workouts doorlopen worden. Acteurs als Chris Hemsworth, Christian Bale, Natalie Portman en Tessa Thompson hebben een straf trainingsprogramma moeten doorlopen om dat lichaam op tijd voor de start van de film vorm te geven.

Zo af en toe was er competitie onderling op de filmset. Om de zware training interessant te houden. En om elkaar te motiveren. En gewoon lekker trots te zijn op jezelf. Tessa Thompson vertelt:
"Wij trainden allemaal samen. De mannen en de vrouwen. Flinke workouts elke dag. Natalie ziet er goed opgepompt uit. Het is echt geweldig hoe zij dat voor elkaar kreeg. Juist omdat zij klein is."

"Op de set moest zij ook zo'n 1.90 meter zijn, net als Chris. Dat kregen we voor elkaar met camera-magie en verhogingen voor haar. Zij wandelde dan een speciaal voor haar aangelegd pad op tijdens de scènes."

IJsbaden
Op de vraag of zij ook aan ijsbaden deed, vertelt Tessa: "Ja, zo'n ijsbad is eigenlijk verkwikkend. Ik weet niet precies hoe het werkt, maar eerst schrikt je lichaam en dan wordt het wakker. Het geeft je een scherpe focus de rest van de dag."

"Ik houd wel van wedijveren, dus toen ik de mannen hoorde zeggen dat zij ijsbaden zwaar vonden en Chris vertelde dat hij soms op twee minuten zat en soms op drie, besloot ik dat ik vier minuten zou volhouden in dat ijswater. En dat lukte!"

Applaus voor haar, want een ijsbad is ongelooflijk moeilijk voor het lichaam. Tessa Thompson speelt overigens ook in de science fiction serie [i][/i]Westworld. Het vierde seizoen start net op HBO. Het sprankelende interview met Tessa Thompson en Sean Hayes in de show Jimmy Kimmel Live vind jij hieronder



NieuwsFilm

meest populair