Zeldzaam kijkje in privéleven Jennifer Lopez en Ben Affleck

Jennifer Lopez en Ben Affleck delen beelden van hun gezin en elkaar met de wereld

Vera 28 juni 2022 10:18 in Celebrity


Het filmpje op YouTube laat verschillende foto's en filmpjes zien van het nieuw samengestelde gezin. Zo zie je een filmpje van een kind dat vraagt om een nieuw huisdier. Ben Affleck gaat daarin mee. "Het is tijd om weer van een kat te houden."

Toegewijd
In het filmpje zie je verschillende beelden van het stel op stap met de kinderen. Jennifer Lopez straalt naast Ben Affleck. Zij vertelt: "Mijn carrière is heel belangrijk voor mij. Maar mijn gezin staat bovenaan. Het is heerlijk om een man te zien die er is voor zijn gezin. Ben is een toegewijde partner en vader. Voor zowel zijn kinderen als de mijne."

Jennifer Lopez laat een mooie verlovingsring zien en zegt: "Mijn liefde kwam naar mij toe. Ging op een knie zitten, zei lieve woorden die ik nooit meer zal vergeten en vroeg of ik met hem wilde trouwen. Ik ben gelukkig. Erg gelukkig dat ik een tweede kans krijg."

Documentaire
In een interview betreffende een Netflix-documentaire over Jennifer Lopez getiteld Halftime zegt Ben Affleck: "Ik vroeg haar ooit, vind je dit niet vervelend? Jennifer reageerde met, ik ben een latina en een vrouw. Ik verwachtte dit. Jij verwacht dit niet. Jij verwacht eerlijk behandeld te worden."

Ben Affleck regisseert en speelt mee in de film The Batman. Jennifer Lopez kun je zien in de film Marry me. Het filmpje met een verzameling beelden, ook van de Halftime première, van Entertainment Tonight vind jij op YouTube en hieronder


NieuwsFilm