'The Hunger Games'-prequel cast Jason Schwartzman in belangrijke rol

Jason Schwartzman is toegevoegd aan de cast van The Ballad of Songbirds and Snakes. Hij speelt de voorvader van Caesar Flickerman en presentator van de 10e Hunger Games.

Zoe van Leeuwen 28 juni 2022 11:33 in Algemeen
De cast van The Ballad of Songbirds and Snakes blijft groeien, met als meest recente toevoeging Jason Schwartzman. De film is een prequel van de Hunger Games-franchise en speelt zich af tientallen jaren voordat Katniss Everdeen ooit de arena betrad.

De film volgt een jonge Coriolanus Snow (Tom Blyth) met de 10e jaarlijkse Hunger Games in het verschiet. The Ballad of Songbirds and Snakes heeft een cast van rijzende sterren waaronder Hunter Schafer en Rachel Zegler.
Lionsgate maakt nu bekend dat Schwartzman de rol van Lucretius "Lucky" Flickerman zal spelen. Voorouder van de originele film's Caesar Flickerman (Stanley Tucci). Lucretius zal gastheer zijn van de 10e jaarlijkse Hongerspelen. Hij interviewt en becommentarieert de kinderen in de arena terwijl het evenement zich ontvouwt.

De verfilming van Suzanne Collins' nieuwste roman zal worden geregisseerd door Francis Lawrence, die terugkeert na zijn succes met Catching Fire, Mockingjay Part One, en Mockingjay Part Two. De film zal ergens volgend jaar te zien zijn.

NieuwsFilm