Margot Robbie en Ryan Gosling rolschaatsen als Barbie en Ken in kleurrijke kiekjes

Opnieuw foto's van de set van de nieuwe blockbuster.

Wouter Drummen 28 juni 2022 14:31 in Algemeen
Margot Robbie en Ryan Gosling spelen de hoofdrollen in Barbie. Natuurlijk kruipt de bloedmooie Robbie in de huid van Barbie, terwijl Gosling haar vriend Ken zal spelen. Nu zijn weer enkele kiekjes van de twee acteurs verschenen.

Niet zo heel lang geleden kwamen er nog een paar foto's langs van de beroemdheden waarin ze verkleed zijn als comboys. Gosling droeg toen nog een zwart/wit pak, terwijl Robbie voor een knalroze outfit ging. Nu dragen ze echter hetzelfde, voor een scène waarin ze samen rolschaatsen.

Foto's
Zo dragen de acteur dezelfde felle en kleurrijke outfits, die de grote Barbie-fans waarschijnlijk al kennen. Jaren geleden kwamen de poppen Hot Skatin' Barbie en Hot Skatin' Ken uit. De acteurs werden gespot in Venice Beach, waar deze scène gefilmd werd. Hoewel Gosling enige tijd geleden kritiek kreeg, aangezien sommige mensen hem te oud vinden voor de rol, lijkt het toch wel goed te komen.

Niet alleen is hij een van de beste acteurs vandaag de dag, hetzelfde kan gezegd worden over Robbie. Ook regisseuse Greta Gerwig wist al eerder hoge ogen te gooien met films als Lady Bird en Little Women, dus ook dit lijkt wel weer een succes te worden.

Bekijk de foto's hieronder.NieuwsFilm