10-jarige zoontje van Ben Affleck rijdt Lamborghini tegen BMW aan

Gelukkig is er niks ernstigs gebeurd!

FilmTotaal 28 juni 2022 13:50 in Celebrity
Ben Afflecks zoontje mag dan wel pas 10 jaar oud zijn, het kleine mannetje heeft nu al zijn eerste auto-ongeluk gehad en wel niet in de minste wagen. Samuel Affleck kroop namelijk achter het stuur van een peperdure Lamborghini en reed deze tegen een BMW aan.

Affleck en zijn verloofde, Jennifer Lopez, waren recentelijk bij aan luxe autobedrijf in Los Angeles, samen met de 10-jarige Samuel, het zoontje van Affleck en zijn ex-vrouw actrice Jennifer Garner. Het jongetje liet hier zijn vader wel flink schrikken.

Oeps...
Op een gegeven moment kroop Samuel namelijk achter het stuur van een gele Lamborghini, waarvan de motor draaide. Het is nog niet duidelijk hoe het heeft kunnen gebeuren, maar Samuel reed de bolide ter waarde van een kwart miljoen dollar tegen een andere dure wagen aan, namelijk een witte BMW.

Gelukkig was er niks echt ernstigs gebeurd en was er ook geen echte grote schade. Zo zegt een woerdvoerder van de acteur: "Het gaat goed met iedereen, er niks ergs aan de hand". Verder zijn er nog maar weinig details van het incident gedeeld.

Oplossing
Nadat Samuel met de Lamborghini tegen de BMW botste, ging het jonge mannetje zelf kijken wat de schade was, maar dit bleek mee te vallen. Affleck kwam dus met de schrik vrij, want gelukkig had zijn zoontje niks en blijkbaar hoeft de acteur ook niet diep in de buidel te tasten, aangezien er bijna geen schade is.

NieuwsFilm