3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 29 juni 2022 06:25 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Venom (2018)
Regie: Ruben Fleischer | Cast: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, e.a. | Te zien op: Netflix / Videoland
Journalist Eddie Brock begint na een tip aan een onderzoek naar een laboratorium waar gruwelijke experimenten met symbioten, een buitenaardse levensvorm, op mensen worden uitgevoerd. Terwijl hij hoopt dit schandaal aan het licht te kunnen brengen, dringt een van de symbioten Brocks eigen lichaam binnen. Brock blijkt nu over superkrachten te beschikken en gaat de strijd aan tegen het kwaad.

Candyman (2021)
Regie: Nia DaCosta | Cast: Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, e.a. | Te zien op: Prime Video
Kunstenaar Anthony en zijn vriendin Brianna verhuizen naar een hippe wijk in Chicago. Daar wil Anthony zich voorbereiden op een nieuwe expositie waarin Candyman, een lokale legende, centraal staat. Deze boeman zou een vleeshaak als klauw hebben en verschijnen wanneer zijn naam vijf keer voor een spiegel wordt uitgesproken. Al snel heeft Anthony door dat de spookverhalen op waarheid berusten.

Star Wars: The Force Awakens (2015)
Regie: J.J. Abrams | Cast: Daisy Ridley, John Boyega, Harrison Ford, e.a. | Te zien op: Disney Plus
Poe Dameron, een rebellenpiloot, heeft een kaart in handen gekregen met daarop de geheime locatie van Luke Skywalker. Samen met de nieuwe helden Rey en Finn reist hij door het heelal om hem te vinden. Ze worden alleen wel achternagezeten door de First Order, die tegenwoordig onder leiding staat van de mysterieuze Kylo Ren.Lees ook:NieuwsFilm