Brad Pitt zegt voorgoed vaarwel tegen verslavingen en depressies

Brad Pitt eerlijk over zijn worstelingen met alcoholisme, roken en eenzaamheid in gloednieuw interview

Vera 29 juni 2022 09:46 in Celebrity


Zes jaar geleden vroeg Angelina Jolie een echtscheiding aan. Dit zette voor Brad Pitt therapie in gang. Hij vertelt: "Ik heb bij anderen gezien hoe weerzinwekkend het is, als je in zo'n praatgroep zit en privé-kwesties bespreekt en er toch stiekem opnames worden gemaakt. Dat hield mij tegen. Ik kwam nou in een echt cool groepje mannen terecht dat goed uitgezocht was en veilig genoeg om aan mijzelf te werken."

Zelfontplooiing
Je ziet het aan zijn karakters in de films die hij op zich neemt. Maar de interviewer van GQ Magazine vertelt dat Brad Pitt een denker is, erg filosofisch en zijn soberheid een pad is naar verdere zelfontplooiing. In 2020 zei Brad Pitt al publiekelijk bij een evenement dat hij sober was geworden door Bradley Cooper en dat hij sinds die tijd een fijnere tijd heeft.

Brad Pitt is ook gestopt met roken. Velen weten dat hij heel vroeger high rondliep van de marihuana, omdat hij de hype rond zijn persoontje niet aankon, met films als Fight Club en Interview with the vampire. Hij zegt dan ook nu: "Ik ben niet in staat om het bij een of twee te houden. Zo ben ik niet gemaakt. Ik kan niet stoppen."

Zelfkennis
Brad Pitt weet nu ook meer over zichzelf en zegt: "Ik heb mij altijd alleen gevoeld. Ik was eenzaam als kind. Het is pas sinds kort dat ik mijn familie en vrienden kan omarmen."

Voor nu heeft hij met zijn hobby's en uitjes langs de kust zijn rust gevonden en meldt: "Hier in Californië wordt steeds gezegd dat je authentiek moet zijn. Ik had geen flauw idee wat dat betekende. Intussen weet ik, dat het voor mij is dat ik mijn littekens moet accepteren."

Op het moment vind je Brad Pitt in de film The Lost City met Sandra Bullock en Channing Tatum. De verslaggeving van Good Morning America op YouTube kun jij meteen hieronder bekijken


NieuwsFilm