Mogelijk nieuwe rechtszaak tegen Amber Heard: "Johnny Depp moest van haar liegen"

Mogelijk nieuwe rechtszaak tegen Amber Heard: "Johnny Depp moest van haar liegen"

De actrice wordt beschuldigd van het aanzetten tot meineed.

Amber Heard moet zich binnenkort mogelijk opnieuw verantwoorden in de rechtbank. Er loopt namelijk nog altijd een onderzoek naar de Aquaman-actrice in Australië voor het aanzetten tot meineed in een zaak uit 2015. Dat meldt ET Online.

Die zaak draait om de illegale invoer van twee hondjes, die zij had met haar ex-man Johnny Depp, in 2015. Australië heeft een streng quarantainebeleid voor huisdieren uit het buitenland. Heard en Depp hadden hun honden niet bij de instanties aangemeld en daarmee de verplichte quarantaine van tien dagen ontlopen.

Heard werd hiervoor officieel aangeklaagd, maar dat ze had opgebiecht de reisdocumenten te hebben vervalst, werd de zaak gesloten.

Nieuw onderzoek
Dit lopende onderzoek werd geopend na een verklaring van een zakenpartner van Depp in de zaak die de acteur had aangespannen tegen een Britse tabloid. Die partner verklaarde dat Heard aan Depp had gevraagd om te liegen onder ede in de Australische zaak rondom hun hondjes.

"Mevrouw Heard wordt beschuldigd van het plegen van meineed in een rechterlijke procedure uit 2015 over de illegale invoer van haar twee honden in Australië. Het onderzoek naar die beschuldigingen is op dit moment gaande", laat een woordvoerder weten.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

NieuwsFilm

meest populair