Maakt Miles Teller dankzij 'Top Gun: Maverick' nu ook kans op de rol van 007?

Maakt Miles Teller dankzij 'Top Gun: Maverick' nu ook kans op de rol van 007?

Zijn oma denkt in ieder geval dat haar kleinzoon dé perfecte kandidaat is.

Miles Teller is op dit moment te zien in de uiterst sterk onthaalde Top Gun: Maverick, maar de acteur wist ook al hoge ogen te gooien in bijvoorbeeld Whiplash en Bleed for This. Hij wordt dan ook gezien als een mogelijke vervanger van Daniel Craig als James Bond en vooral een persoon ziet dit erg zitten.

Natuurlijk wordt Tom Cruise weer geprezen voor zijn acteerwerk, maar ook Teller mag er zijn. Hij speelt een van de hoofdrollen in Maverick, namelijk Bradley 'Rooster' Bradshaw, de zoon van Goose, die in de eerste film om het leven kwam.

Ontvangst
In de film is Teller enorm stevig en lijkt hij zelfs een 'trend' te zetten met zijn snorretje. Op sociale media wordt hij dan ook wel genoemd als een goede, jonge opvolger van 's werelds beroemdste geheim-agent. Zijn oma, Leona Flowers, denkt ook dat haar kleinzoon zich de afgelopen jaren heeft bewezen en het verdient om de nieuwe 007 te worden. Bekijk haar tweet hieronder.



Wel of niet
De vraag is natuurlijk of het ervan gaat komen. MGM zal Teller natuurlijk niet zomaar casten omdat zijn grootmoeder dat zegt, maar de acteur werd al eerder genoemd als een mogelijke opvolger. Natuurlijk azen héél wat acteurs op de rol. Zo worden ook wel vaker bekende gezichten als o.a. Tom Hardy, Henry Cavill, Idris Elba, Tom Hiddleston en Cillian Murphy genoemd. Er is dus flink wat competitie...

NieuwsFilm

meest populair