De zoon van Arnold Schwarzenegger heeft stalen zenuwen

Een zeldzaam en hilarisch kijkje in het privéleven van de familie Schwarzenegger - Over ouders, telefoons, scharen en meer

Vera 1 juli 2022 13:30 in Celebrity
Patrick Schwarzenegger, één van de kinderen van Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver, doet het goed als acteur. Sean Hayes, bekend van de serie Will & Grace, kent Patrick al vanaf zijn vierde. Sean is een vriend van de familie. Het levert een hilarisch interview op bij Jimmy Kimmel Live.

Zo leest Patrick keurig het berichtje naar Sean op van Maria Shriver, zijn moeder en ex van Arnold. Deze bekende journalist en auteur zegt grappenderwijs dat Sean beter kan zeggen dat Patrick een uitstekende acteur is of anders ..., waarop Sean zegt: "Je bent ook een geweldige acteur. De resultaten zijn er naar. Waar ik het meest blij mee ben, is dat jij een geweldig mens bent op wie ik trots mag zijn."

Telefoon
Beide ouders hebben met hun positiviteit en scherpte in elk geval een kind goed opgevoed. Patrick moet het hebben van de telefoonberichtjes van zijn moeder, want Arnold heeft geen telefoon - op de allereerste na die hij nog steeds gebruikt. Arnold doet alleen aan facetime op een iPad. "Zijn handen zijn te groot, denk ik," grapt Patrick.

Door die grote handen en hun andere kijk op zaken gaat alles wat anders dan anders binnen het gezin. Zo knipt Arnold meestal de haren van Patrick zelf. In het filmpje op 2.47 minuten zie je dat dat gaat met een enorme schaar, omdat de tondeuse het toen niet deed. Erg oplossingsgericht! En wat een stalen zenuwen moet zijn zoon hebben!

Trending
Patrick Schwarzenegger is op het moment trending in series als de actiethriller The Terminal List op Amazon Prime Video, met co-stars als Chris Pratt en Constance Wu. Ook in The Boys en The Staircase speelt Patrick een rol. Stuk voor stuk spannende series. Je vindt hem ook in films als de trendy Echo Boomers en Moxie.

Zijn vader is met pensioen, maar voor Arnold kun je altijd nog een Terminator film opzetten. Of kijk eens naar zijn heerlijk positieve filmpjes op social media.

Sean Hayes kent Maria Shriver en haar gezin al een tijdje. Het levert een ontspannen interview bij de Jimmy Kimmel Live Show op met een zeldzaam kijkje in hun privéleven. Je vindt het filmpje op YouTube en hieronder.NieuwsFilm