Foto's 'Avatar: The Way of Water' tonen opvallende nieuwe Na'vi

Foto's 'Avatar: The Way of Water' tonen opvallende nieuwe Na'vi

Empire onthult meer beelden van de blauwe Kate Winslet.

Over een zo'n half jaar draait dan eindelijk het vervolg op Avatar (2009) in de wereldwijde bioscoopzalen en de promotie voor de grootse film worden nu geïntensiveerd. Het magazine Empire mag nu heel wat beelden onthullen.

Vandaag kregen we al een snelle blik op het personage Ronal van actrice Kate Winslet. "Ze is sterk. Een krijger," vertelde Winslet aan Empire over haar Avatar-personage dat leider is van de Metkayina-stam. "Zelfs tijdens groot gevaar en met een ongeboren baby, vecht ze nog steeds voor wat haar het meest dierbaar is. Haar familie en hun huis."

Op onderstaande foto zien we ook Tonovari van acteur Cliff Curtis, ook een lid van de Metkayina-stam die in het ondiepe water van de uitgestrekte oceanen van Pandora woont.


Het lijkt erop dat Jake en Neytiri, gespeeld door Sam Worthington en Zoe Saldana door bepaalde omstandigheden vluchten naar de Metkayina, maar dat lijkt niet zonder slag of stoot te gaan.

Het personage van Winslet zien we ook op de cover van de nieuwste editie van Empire. Avatar: The Way of Water van regisseur James Cameron draait vanaf 16 december in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair