Ezra Miller doet Warner Bros. twijfelen aan release 'The Flash'

De acteur gaat beter doen.

Bram de Groot 3 juli 2022 09:33 in Algemeen
De afgelopen maanden kwam acteur Ezra Miller nou niet bepaald positief in het nieuws. De acteurs belandde in meerdere gevechten en zou een minderjarige drugs hebben aangeboden. Recent was er de beschuldiging dat zijn huis vol ligt met wapens, in het bijzijn van kinderen.

Deze berichten komen studio Warner Bros. niet goed uit. De acteur speelt namelijk het personage Barry Allen alias The Flash in het DC Extended Universe en Miller is logischerwijs hét gezicht in het peperdure en veelbelovende The Flash die volgend jaar op de planning staat.

Release The Flash in gevaar?
Warner Bros. en Miller houden hoop dat de film volgend jaar zomer kan verschijnen. "Het is onduidelijk of Miller nog te zien zal zijn als de Scarlet Speedster in toekomstige projecten, maar Warner Bros. zet zich nog steeds in om zijn $200 miljoen kostende blockbuster The Flash in de bioscopen uit te brengen in juni 2023," meldt Variety. Het lijkt er een beetje op dat de studio twijfels heeft over de release.

Over de om zich heen slaande Miller schrijft Variety dat hij zich "de komende maanden focust op zijn gezondheid en genezing." Even geleden meldde Deadline nog dat Warner Bros. na The Flash sowieso niet verder wil met Miller.

Andy Muschietti's The Flash staat gepland voor 23 juni volgend jaar.NieuwsFilm