Will Smith in therapie na klap bij de oscars - en krijgt weer een prijs

Terwijl Will Smith verder werkt aan zichzelf, krijgt hij opnieuw een prijs voor beste acteur voor King Richard

Vera 3 juli 2022 19:28 in Celebrity
Al maanden is het stil rond Will Smith. Waar hij voorheen erg actief was op social media en de filmwereld is alles even stopgezet. De klap die hij Chris Rock gaf bij de afgelopen oscaruitreiking, zorgde immers voor een schok wereldwijd. Ook bij Will Smith.

Verschillende bronnen melden dat hij in therapie is gegaan na de klap. Will Smith zou allerlei onverwerkte emoties hebben rond zijn moeder en zijn eigen vrouw, Jada Pinkett. Dingen als onmacht en verdriet en er niet voldoende zijn voor hen, omdat zijn carrière altijd voor ging. Hij vertrok daarop een tijdje naar India - een al geplande reis met gezin.

King Richard
Will Smith schaamt zich voor zijn gedrag op de oscar-avond en weet niet echt waar het vandaan komt. Wat hij wel weet, is dat hij de film King Richard geen recht doet met zijn gedrag. Bronnen melden dat hij werkt aan zichzelf.

Hij kreeg terecht drie maanden geleden een oscar voor zijn vertolking van de vader van de tennis-idolen Serena en Venus Williams. Vorige week mocht hij opnieuw een prijs ophalen voor beste acteur. Maar hij vond het niet gepast om die BET-award zelf op te halen. De film King Richard kreeg ook een BET-award voor beste film.

Serena en Venus
ET Online sprak op die avond wel met de twee dames die zijn dochters spelen in de film, Mikayla Bartholomew en Saniyya Sidney. Mikayla Bartholomew vertelt: "Elke keer als ik Will Smith spreek, zegt hij dat het goed gaat met hem. Elk gesprek met hem is sowieso fijn."

Saniyya Sidney voegt toe: "Deze film is heel bijzonder voor ons. Serena en Venus hebben de levens van veel vrouwen veranderd."

Het artikel van ET Online over de BET-awards vind jij hier

NieuwsFilm