Madonna komt met meest 'uitdagende' post ooit op Instagram

Een opvallende video van de koningin van de pop.

FilmTotaal 4 juli 2022 09:39 in Celebrity
Madonna heeft op Instagram een opvallende nieuwe post geplaatst. Het gaat om een video waarin de zangeres haar mond en ogen door middel van een filter op een tomaat heeft geplakt. Ze deed dat om bijzondere boodschap te verspreiden.

"Heb je een probleem met tomaten? Ronde, vochtige fruit? Je denkt vast dat tomaten groenten zijn, maar als je dat echt denkt, ben je gewoon dom. De tomaat is een fruitsoort, begrijp je dat?", vraagt het tomatenhoofd aan haar fans.

Madonna vervolgt: "Mensen komen soms naar me toe en hebben het dan over honderd rotte tomaten. Weet je wat dat betekent? Dat iets geweldig is".Hoge verwachtingen biopic?
De wereldster verwijst hier natuurlijk naar Rotten Tomatoes, een bekende website waarop filmrecensies worden verzameld. Een score van 100 procent betekent dat alle recensenten de film een positieve beoordeling hebben gegeven. Dat komt zelden voor.

Wie weet is het een signaal dat Madonna de critici uitdaagt om haar aankomende biopic, die ze zelf heeft geschreven en zal regisseren, vooral een goede beoordeling te geven. Haar eerdere films werden echter niet bepaald warm onthaald.

NieuwsFilm