Enorm drama voor Marvel: beelden 'Thor: Love and Thunder' nu al uitgelekt op internet

De studio heeft tot nu toe echter weinig actie ondernomen om deze spoilergevoelige beelden te verwijderen.

Jeffrey Kouters 4 juli 2022 20:30 in Algemeen
Hoewel Thor: Love and Thunder officieel nog in de bioscopen moet verschijnen, staat een deel van de Marvel-film al op het internet. Vanzelfsprekend zal de inhoud van het uitgelekte materiaal niet worden besproken. Dit artikel is dan ook volledig spoilervrij.


Marvel heeft te kampen met een behoorlijke tegenvaller: iemand heeft een deel van Thor: Love and Thunder in een bioscoopzaal gefilmd en deze beelden vervolgens op het internet gedeeld.

Op social media wordt onder meer gemeld dat de bonusscène, het stukje na de aftiteling, dit weekend voor een lange tijd op onder meer YouTube heeft gestaan. Het is dan ook oppassen geblazen op social media de komende dagen.

Weinig actie
De grote vraag is natuurlijk hoe de beelden precies op het internet zijn beland en waarom Marvel geen actie heeft ondernomen om de video's sneller van het internet te verwijderen.

Het is natuurlijk niet de bedoeling om content op een dergelijke manier te verspreiden. Opnames maken in de bioscoop is illegaal.

We raden je aan om de beelden niet op te zoeken en verder te verspreiden, zodat jezelf en je medefans gewoon een ideale bioscoopervaring kunnen hebben.


Thor: Love and Thunder, geregisseerd door Taika Waititi, is vanaf 6 juli in de Nederlandse bioscoopzalen te zien.

NieuwsFilm