Chris Hemsworth onthult hoe lang hij Thor zal spelen in de MCU

Chris Hemsworth onthult hoe lang hij Thor zal spelen in de MCU

De Australische ster bevestigde opnieuw zijn toewijding aan het MCU en onthulde dat hij Thor wil blijven spelen totdat de studio en de fans anders zeggen.

In een eerder interview in 2020 onthulde Chris Hemsworth dat hij Thor: Love and Thunder niet ziet als zijn pensioenfilm als de God of Thunder. Nu, in een recent interview met AP, wordt Hemsworth opnieuw gevraagd naar de toekomst van zijn rol in de MCU in de aanloop naar de aankomende release van Thor: Love and Thunder. Hemsworth onthulde dat hij Thor wil blijven spelen totdat de studio en de fans anders zeggen.

"Ik hou van de ervaring, en dat heb ik vanaf dag één gedaan," zei Hemsworth. "Elke keer dat ik ben teruggevraagd, heb ik gezegd: 'Absoluut laten we gaan.' Ik heb het geluk gehad om verschillende regisseurs en schrijvers en cast te hebben om ook verschillende verhalen en energie in de films te injecteren. Totdat het publiek, de fans, de Marvel-goden zeggen: 'Nee, we hebben er genoeg van', dan blijf ik komen opdagen. Ik vind het geweldig. Het is leuk."



In Thor: Love and Thunder spelen Chris Hemsworth als de God of Thunder, Tessa Thompson als Valkyrie, en Natalie Portman als Jane Foster, die nu de mantel van de Mighty Thor op zich neemt en het iconische Mjolnir zal hanteren. Oscarwinnaar Christian Bale maakt ook zijn terugkeer in het superheldengenre, want hij tekent voor de schurkenrol van Gorr the God Butcher.


Bekijk de afbeelding

Synopsis
In de nieuwe film is Thor op een zoektocht naar innerlijke rust. Maar zijn pensioen wordt onderbroken door een moordenaar bekend als Gorr the God Butcher, die de uitroeiing van de goden nastreeft. Om de dreiging te bestrijden roept Thor de hulp in van King Valkyrie, Korg en ex-vriendin Jane Foster. Samen beginnen ze aan een avontuur om God Butcher te stoppen voor het te laat is.

Thor: Love and Thunder wordt opnieuw geregisseerd door Waititi (Jojo Rabbit) uit een script dat hij samen schreef met Jennifer Kaytin Robinson (Someone Great), wat het vervolg zal zijn op Waititi's Thor: Ragnarok. Thor: Love and Thunder is vanaf 6 juli te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair