Toekomst Spider-Man in het Marvel Studios-universum is onthuld

Toekomst Spider-Man in het Marvel Studios-universum is onthuld

Er komt nog een trilogie.

Toen Marvel Studios en Sony Pictures de film Spider-Man: No Way Home vrijgaven, werd die nog omringd door mysteries. De grootste geruchten bleken bewaarheid te worden en we kregen maar liefst drie Spider-Mannen te zien in de productie.

Tegen het einde van de film werd Tom Hollands Spider-Man uit ieders geheugen gewisseld. Waarmee de toekomst voor deze versie van Spider-Man een interessante is. We hoorden trouwens rond diezelfde tijd ook dat Holland in gesprek zou zijn voor een eventuele terugkeer als Peter Parker.

Spider-Man terugkeer
De acteur zou zelfs in een trilogie te zien zijn. Maar daarover hoorden we de afgelopen maanden eigenlijk niets meer.

Jeff Sneider meldt nu dat Sony van plan is inderdaad meer films met Holland te maken. "Sony heeft misschien niet de meeste franchises om mee door te gaan. Maar ze hebben slim genoeg een deal gemaakt met Marvel Studios om het personage Spider-Man naar het MCU te brengen. Dat hielp om de solo Spidey films must-sees te maken"

"Hoewel er plannen zijn voor een nieuwe Spidey-trilogie met Tom Holland, geloof ik niet dat hij al iets getekend heeft, en blijven die plannen onofficieel. Dat gezegd hebbende, weet ik zeker dat meer Spidey-avonturen met Holland een belangrijke prioriteit blijven voor Rothman & Co."

NieuwsFilm

meest populair