Cate Blanchett pakt nieuwe rol op met Louis Vuitton - Kun jij raden welke?

Cate Blanchett pakt nieuwe rol op met Louis Vuitton - Kun jij raden welke?

De wereldberoemde actrice gaat een nieuwe samenwerking aan met een van de grootste merken ter wereld, weet jij al welke?

Cate Blanchett is wereldberoemd door haar personages in onder meer Don't look up, Lord of the rings en Ocean's 8 naast Sandra Bullock. Haar breekbare uiterlijk met de opvallende ogen en springerige krullen maakt Cate erg populair. De nu 53-jarige actrice is daarom ook geschikt voor een van de meest prestigieuze sieradenlijnen ter wereld.

Tassen
Als je denkt aan Louis Vuitton, dan denk je aan luxueuze tassen uit Frankrijk die soms voor krankzinnige bedragen weggaan. Dit oude modehuis heeft ook prachtige sieraden. De wereldberoemde actrice slaat graag nieuwe wegen in met de sieradenlijn van Louis Vuitton.

Volgens Louis Vuitton is Cate Blanchett één van de weinige mensen ter wereld die hun sieraden op correcte wijze promoten kan. Cate heeft die tijdloze schoonheid en elegantie.

Sieraden
Cate antwoordt hierop met: "Ik ben erg blij met de kans om samen te werken met één van de meest iconische merken ter wereld. Louis Vuitton heeft culturele waarde en is inspirerend. Ik draag de sieraden dan ook met plezier."

De nieuwe campagne met Cate is net gestart. Een eerste foto vind jij hier

NieuwsFilm

meest populair