Marvel Studios-fans compleet verdeeld over nieuwe 'Thor'-held

Marvel Studios-fans compleet verdeeld over nieuwe 'Thor'-held

Zeus van Russell Crowe bevalt niet.

Nu Thor: Love and Thunder eindelijk in de bioscoop draait, zien we de film de sociale media weer domineren, zoals we wel gewend zijn geraakt van films in het Marvel Cinematic Universe.

De recensies van het nieuwe avontuur zijn niet eensgezind positief. In plaats daarvan is Thor: Love and Thunder volgens heel wat critici eigenlijk een beetje een rommeltje. Er zitten veel liefdesperikelen in, precies zoals beloofd was, maar misschien ook net iets te veel grappen. Hoe dan ook storen fans zich met name aan een belangrijke toevoeging die ogenschijnlijk nog vaker een rol gaat krijgen: Zeus.

Thor: Love and Thunder-einde
In Thor: Love and Thunder zien we Russell Crowe zijn debuut maken als Zeus. Met een wel heel apart accent, dat niet echt past bij het Marvel Cinematic Universe.

Bovendien blijkt de oppergod helemaal niet te houden van zijn scheppende verplichtingen en is hij vooral de heerser van Omnipotent City die enorm houdt van orgies.

Fans zijn niet per se enthousiast over deze toevoeging aan het MCU en dat laten ze merken in reacties op Thor: Love and Thunder:



NieuwsFilm

meest populair