Blonde stoot Kaili Thorne in de Playboy op Insta-foto's

Blonde stoot Kaili Thorne in de Playboy op Insta-foto's

De zus van Bella Thorne in bekend mannenblad.

Zo bekend als haar zus Bella Thorne (The Babysitter: Killer Queen, Midnight Sun) is Kaili Thorne (nog) niet, maar ze heeft het wel weten te schoppen tot in de Playboy. De actrice / celeb is er trots op en plaatste wat van de foto's op haar Instagram.

De naam Kaili Thorne zegt je maar weinig en misschien ken je haar alleen van de foto's die zo af en toe in ons celeb-hoekje voorbij komen. Acteren heeft ze eerder geprobeerd, maar ze profiteert nu vooral van de kracht opvallende foto's in combinatie met betaalde opdrachten op de grote plaatjessocial.

In 2006 begon haar niet enorm opvallende carrière met een bijrol in The O.C.. Daarna waren er rollen in onder meer de tv-series Children of the Machine en Snowfall. The Tribes of Palos Verdes uit 2017 is de laatste film waarin ze tot op heden te zien is geweest.

Trost op Instagram
"Mijn vader, ergens in een bepaalde dimensie... Quantum-reizend om deze foto te vinden om hem mee naar huis te nemen. 💥 🇺🇸 LIGHT 'EM UP BOYS, het is jouw meisje! Ze is een Playboy," schrijft de trotse Kaili bij de foto op Instagram.


Zien hoe de 30 jarige Kaili Thorne eruit ziet? Check dan hier de foto op haar Instagram-pagina. Bekijk overigens haar complete pagina voor nog meer foto's uit de shoot.


NieuwsFilm

meest populair