Miles Teller denkt dat er snel een 'Top Gun 3' komt!

Miles Teller denkt dat er snel een 'Top Gun 3' komt!

Het hangt uiteindelijk van Tom Cruise af, maar hij zal toch ook wel interesse hebben?

We hebben er een tijd lang moeten wachten op het Top Gun-vervolg, maar het is zeker de moeite waard. Het origineel verscheen namelijk in 1986 en dit jaar kregen we pas het vervolg, genaamd Top Gun: Maverick te zien. Het lijkt er echter op dat een derde deel veel sneller komt!

In de blockbuster keert Tom Cruise natuurlijk terug als Pete 'Maverick' Mitchell, maar ook Miles Teller speelt een hoofdrol in de film. De 35-jarige acteur speelt Bradley 'Rooster' Bradshaw (de zoon van Nick 'Goose' Bradshaw) en hij denkt dat een nieuw vervolg zeker mogelijk is.

Interview
Tijdens een recent interview liet Teller, eveneens bekend van Whiplash, zich erover uit: "Ik durf er nog niet veel over te zeggen, maar we hebben er wel al gesprekken over gehad. Ik zou het zelf geweldig vinden, maar het hangt vooral van Tom af. Hij beslist, dus we zullen zien wat het zal worden!"

De kans lijkt toch wel groot dat er een derde deel komt. Maverick werd niet alleen uitstekend onthaald, de film bracht ook nu al meer dan 1 miljard dollar op en dankzij dit succes verdient Cruise ook vele miljoenen extra vanwege zijn lucratieve bonusclausule.

Zin in
Miller hoopt zelf duidelijk op meer: "Ik ben Tom gigantisch dankbaar dat hij mij, en vele andere jonge acteurs, naar de Top Gun wereld heeft gebracht. Het was een ongelofelijk avontuur maar het is nog niet gedaan!" Goed nieuws dus voor alle Top Gun-fans, aangezien een derde deel wel haast zeker lijkt!

NieuwsFilm

meest populair