Amber Heard werd gedumpt door rijkste man van de wereld

Amber Heard werd gedumpt door rijkste man van de wereld

Amber Heard en Elon Musk kennen elkaar al jaren en zouden in het geheim een knipper-relatie hebben gehad - ook tijdens haar huwelijk met Johnny Depp

Amber Heard en Elon Musk kennen elkaar al vanaf 2013 toen zij filmopnamen had voor de film Machete Kills. Ze hebben altijd gezegd dat zij gewoon vrienden waren, ook al zeiden anderen anders. Zij zouden in het geheim een knipperlichtrelatie hebben gehad - ook tijdens haar huwelijk met Johnny Depp.

Ergens rond Ambers echtscheiding van Johnny hebben Amber en Elon, al jaren de rijkste man ter wereld of een bescheiden nummer twee, opnieuw een jaar of twee met elkaar 'gedatet'. Toch ging de relatie opnieuw uit. Door Elon. Waarom verbrak Elon Musk zijn relatie met Amber Heard?

Geen geheim
Het is geen geheim dat ontrouw een van de redenen was voor Johnny om een echtscheiding aan te vragen. Volgens de uiteenzetting van Celeb Crave hopt Amber Heard van man naar man als zij financiële hulp nodig heeft. Uit verklaringen van een vriend en een specialist van Amber was Elon voor haar slechts tijdelijke opvulling.

Amber vond het niet erg dat de relatie werd beëindigd, terwijl Elon volgens zijn naasten daar last van had. Elon vertelde al eens in een interview: "Als ik niet verliefd ben en geen lange termijn relatie heb, ben ik ongelukkig. Alleen slapen vind ik niets."

Geld krijgen
Volgens Celeb Crave lijkt Amber alleen bekende mensen te daten vanwege de bekendheid die zij daarmee krijgt en het geld dat zij eraan verdient. Een deel van de USD 7 miljoen die zij na haar echtscheiding met Johnny Depp zou doneren aan twee goede doelen werd voorgeschoten door Elon Musk. Al die miljoenen had zij namelijk al zelf privé opgemaakt.

De USD 10 miljoen die zij na haar verloren rechtszaak aan Johnny Depp moet betalen, kan zij ook niet ophoesten. Waarschijnlijk hoopte Amber op meer funding van Elon, maar had Elon er genoeg van. Zij stond immers anders in hun relatie dan Elon wilde.

Ambers baby
Amber Heard is inmiddels moeder van een dochtertje. De vader van de baby wordt geheim gehouden. Volgens Celeb Crave zou het qua tijdslijn goed kunnen dat er embryo's tijdens haar relatie met Elon Musk zijn bewaard - als appeltje voor de dorst. En daarmee nog een reden voor Elon Musk om afstand te nemen van Amber Heard.

Op een droge tweet over de rechtszaak Amber-Johnny op Twitter van informaticus en podcast-host Lex Fridman reageerde Elon Musk met: "Ik hoop dat zij elk hun leven weer oppakken. Op hun best zijn zij elk geweldig."

Het filmpje van Celeb Crave vind jij hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair