Acteur kon 2 jaar lang amper slapen door grote filmrol!

Acteur kon 2 jaar lang amper slapen door grote filmrol!

In die 'blue suede shoes' stappen ging niet zomaar, met jaren voorbereiding en een hoop angst zet Austin Butler uiteindelijk een geweldige prestatie neer

In die 'blue suede shoes' stappen ging niet zomaar. Austin Butler vertelt in een interview dat hij twee jaar lang slapeloze nachten had voor zijn rol als Elvis. Puur door angst en het feit dat hij Elvis Presley recht wilde doen. De druk op zijn schouders was hoog.

"Ik heb alles geprobeerd! Gelukkig had ik anderhalf jaar, voordat wij begonnen aan het filmen van Elvis. En kreeg ik zes maanden extra, doordat alles stopte rond COVID. Ik had een coach voor het aanleren van dezelfde bewegingen. Ik heb alles gelezen en gezien over Elvis Presley."

Op de opmerking dat hij nog steeds een beetje als Elvis klinkt, zegt Austin: "Ik weet dat ik af en toe nog als Elvis klink. Ik heb mij twee jaar lang van alles aangeleerd. Het gaat onbewust. En die gewoonten zullen wel weer slijten."

"De rol van Elvis was erg leuk om te spelen. Het was ook de meest uitdagende rol die ik heb gehad."

Over het feit dat Priscilla Presley, de weduwe van Elvis, mee keek met het project zegt Austin: "Het was stressvol voor mij, omdat ik recht wilde doen aan Elvis en zijn familie. De man was zo groot en heeft zoveel in gang gezet. Ook is er veel over hem gezegd, dat niet waar was. Elke nacht schrok ik wel wakker met hartkloppingen."

"Het feit dat ik verlegen ben en toch moest leren zingen en bewegen als Elvis ... Dat was pittig. Maar door te snappen waar mijn verlegenheid vandaan kwam, kon ik het uiteindelijk wel. En kreeg ik er zin in."

Het interview met Austin Butler bij Today with Hoda and Jenna vind jij op YouTube en hieronder



NieuwsFilm

meest populair