'Thor: Love and Thunder' stelt ons voor aan de twee machtigste Young Avengers

'Thor: Love and Thunder' stelt ons voor aan de twee machtigste Young Avengers

Dit moet je weten!

Twee van de meest krachtige Young Avengers worden geïntroduceerd in de film Thor: Love and Thunder. Let op: dit artikel bevat SPOILERS voor die MCU-film, lees vanaf hier dus alleen verder als je geen problemen hebt met spoilers.

Thor: Love and Thunder laat ons Axl Heimdallson en Love zien. Beiden zijn kinderen van twee machtige wezens in het Marvel Cinematic Universe en zouden zomaar eens onderdeel kunnen worden van de Young Avengers.

Thor: Love and Thunder
Het MCU introduceert langzaamaan steeds meer jonge leden die in de comics lid zijn van de Young Avengers. We zagen al Kate Bishop, America Chavez, Eli Bradley (a.k.a. Patriot) en Cassie Lang. En natuurlijk zijn er Billy en Tommy, a.k.a. Wiccan en Speed! Ook hebben we Ms. Marvel al ontmoet en zou zomaar eens ook Ironheart lid kunnen worden.

Ook nieuw: Axl Heimdallson en Love. De zoon van de overleden Heimdall heet eigenlijk Astrid, maar noemde zichzelf Axl naar de zanger van Guns N' Roses. En Love is de jonge dochter van Gorr the God Butcher.

Haar vreselijke dood was voor Gorr de reden om alle goden te willen vermoorden met het Necrosword. Voordat hij overleed, gaf hij de voogdij aan niemand minder dan Thor!

Thor leert het jonge meisje hoe het is om een held te zijn en de mensen die hulp nodig hebben te helpen. De twee kunnen dus prima terugkeren na Thor: Love and Thunder.

NieuwsFilm

meest populair