Taika Waititi zal alleen om deze reden 'Thor 5' regisseren

"Ik zou zeker 'Thor 5' regisseren, maar alleen als Chris Hemsworth terugkeert''

Thor: Love and Thunder eindigt met een post-credits boodschap die bevestigt "Thor zal terugkomen," maar het valt nog te bezien of dat in een vijfde standalone film is of een team-up film zoals de Avengers.


Bekijk de afbeelding

Alleen terug als Hemsworth meedoet
Waititi vertelde onlangs aan Insider dat hij geen idee had dat Marvel die titelkaart aan het einde van de film zou toevoegen, hoewel hij zou terugkeren om zijn derde "Thor"-film te regisseren, zolang hoofdrolspeler Chris Hemsworth er ook bij betrokken is.

"Dat was voor mij ook een verrassing. Ik maak geen grapje," zei Waititi over Marvel die de toekomstige terugkeer van Thor bevestigde. "Ik zag het in de bioscoop en ik had zoiets van: 'Oh, shit. Echt?' Zelfs Chris was zo van, 'Wat?' Maar, natuurlijk komt hij terug. Hij is het beste personage. Ik bedoel, ik ben misschien een beetje bevooroordeeld, maar hij is het leukst om naar te kijken."


Bekijk de afbeelding

"Ik weet niet wat de volgende zou zijn. Ik zou er zeker een doen, maar alleen als Chris het zou doen," voegde Waititi eraan toe. "Maar het zou iets verrassends en onverwachts moeten zijn om er aan te beginnen. De gevechten zijn prima, maar ik zou iets willen dat onverwacht aanvoelt als het gaat om het verhaal. Zoals een film van $5 miljoen maken zonder gevechten, gewoon Thor op een road trip."

NieuwsFilm

meest populair