Hoe dat opvallende kapsel in de nieuwe 'Star Wars'-serie tot stand kwam

Hoe dat opvallende kapsel in de nieuwe 'Star Wars'-serie tot stand kwam

Moses Ingram vertelt meer over haar kapsel en haar personage in de televisieserie Obi-Wan Kenobi

Moses Ingram is een rijzende ster binnen de televisieserie- en filmwereld. Ze studeerde in 2019 af en maakt de ene filmhit na de andere mee, zoals Queen's Gambit en Obi-Wan Kenobi, die te zien is op Disney+.

Het lijkt allemaal geweldig, maar zij heeft ook slechte dagen, vertelt Moses. En dan draait het om zelfreflectie. Zij legt uit: "Het is belangrijk dat je dan terug gaat naar een kleine ruimte."

Star Wars
Moses Ingram maakt inmiddels deel uit van de grote Star Wars-franchise, zonder ooit een deel gezien te hebben. "Ik heb ze nu wel allemaal gezien hoor," zegt ze geruststellend.

Haar personage ziet er futuristisch uit met het bijzondere, opvallende kapsel. Moses heeft zelf invloed uitgeoefend op het kapsel. Zij vertelt: "Wij hadden gelukkig inbreng op onze personages. Die ruimte was er. Daar ben ik het team dankbaar voor."

"Het voorstel was eerst, dat ik een pruik op zou krijgen en stijl haar zou hebben. Maar ik vond niet dat als een kind haar zou hebben zoals ik, en mij zou willen zijn met Halloween, dan een pruik op zou moeten hebben, omdat ik ook een pruik draag op televisie."

"We kwamen vervolgens uit op een futuristisch kapsel, waarbij mijn eigen haar daar onderdeel van is."

"Voor onze zwaardgevechten hebben wij vier maanden getraind. Inclusief de filmset was dat negen maanden oefenen."

Het interview in The Daily Show with Trevor Noah vind jij op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair