Queen Latifah wist dat zij ooit de vrouw zou zijn van Adam Sandler

Queen Latifah wist dat zij ooit de vrouw zou zijn van Adam Sandler

Queen Latifah over de echtgenote spelen van Adam Sandler en hun samenwerking in hun nieuwste film Hustle - met echte basketbalspelers

Queen Latifah is de echtgenote van Adam Sandler in hun nieuwste film Hustle. Zij vertelt over de samenwerking met hun teams - en echte basketbalspelers.

"Dacht jij dat jij ooit de echtgenote zou spelen van Adam Sandler?" vraagt Jimmy Kimmel.
"Ja," zegt Queen Latifah volmondig. "Ik hou van Adam Sandler. Hij is zo aardig! Ik bewonderde gisteren nog de sneakers die hij aanhad. Hij regelde meteen dezelfde schoenen voor mij. Ik kreeg het gauw aan de deur bezorgd. Ik was zo verrast! Hij zorgt echt voor je."

Samenwerken
Over horen bij Team Adam, waar Adam Sandler bekend om staat, zegt zij: "Dat klopt. Ik hoor nu ook bij Team Adam. En daar ben ik blij mee. Adam heeft een warme kring aan mensen die graag met hem samenwerken. Ik heb ook zo'n kring. Het was mooi om bij een filmproject als Hustle te zien dat beide teams goed met elkaar kunnen samenwerken."

Haar eerste film was Jungle Fever met Spike Lee en Wesley Snipes. Daarover vertelt Queen Latifah:
"Toen ik van zingen naar acteren ging, had ik geen flauw idee van wat ik aan het doen was. In de film Hustle zitten ook een aantal NBA-spelers die nooit hebben geacteerd voor een film. Maar dat zal je niet geloven. Ze zijn enorm goed!"

Basketbal
Rapper, zangeres en actrice Queen Latifah is inmiddels 52 jaar. Zij is een powervrouw en rolmodel met een kast vol prijzen, inclusief een BET Life Achievement Award.

Jimmy Kimmel laat een filmpje van haar zien in 1994, bij een vriendschappelijke wedstrijd tegen prof-basketbalspelers. Ze pakte een bal af en maakte een doelpunt.

Over basketbal zegt zij: "Als kind ging ik niet naar sportwedstrijden. Wij hadden daar geen geld voor, maar keken wel op televisie naar wedstrijden. Een keer kwam een bekende basketbalspeler naar de kapper bij ons aan de overkant. De hele straat was in alle staten!"

Het sprankelende interview met Jimmy Kimmel vind jij op YouTube en hieronder



NieuwsFilm

meest populair