Talentvolle Zendaya breekt Emmy-records, waaronder jongste producer ooit!

Talentvolle Zendaya breekt Emmy-records, waaronder jongste producer ooit!

De 25-jarige actrice en zangeres heeft drie Emmy-nominaties, waaronder beste hoofdrolspeelster, beste muziek en beste songtekst

Zendaya gooit hoge ogen met haar Emmy-nominaties dit jaar. De Amerikaanse prijsuitreiking van de Emmy's is voor de televisiewereld een van de belangrijkste die er zijn. De 25-jarige actrice en zangeres heeft maar liefst drie nominaties dit jaar.

Zo heeft Zendaya met haar rol in de dramaserie Euphoria een nominatie voor beste hoofdrolspeelster. Ook schreef zij twee liedjes Elliot's Song en I'm tired met Labrinth voor deze serie. Hiermee heeft zij een nominatie voor de beste songtekst en een nominatie voor beste muziek te pakken.

Barrières doorbreken
Zendaya heeft overigens al ervaring met barrières doorbreken. Zo won zij in 2020 als jongste hoofdrolspeelster ooit al een Emmy voor een dramaserie.

Ook is zij nu de jongste actrice ooit met twee nominaties in de categorie voor beste hoofdrolspeelster. Daar mag zij nou jongste producer ooit bijschrijven. Of zij nu wel of niet de prijzen wint: de nominaties heeft zij al binnen!

Film opvolgers
Zendaya is al jaren te zien in de Spiderman-films. Ook zal zij opnieuw meespelen in de opvolger van Dune. Meer informatie vind jij hier in het artikel van Variety.

NieuwsFilm

meest populair