Dit is waarom Chris Hemsworth stopte met vlees eten voor 'Love and Thunder'

Chris Hemsworth stopte kort met vlees eten in aanloop naar kus met Natalie Portman

Zoe van Leeuwen 14 juli 2022 12:58 in Algemeen
Chris Hemsworth en Natalie Portman deelden het scherm voor de eerste keer sinds Thor: The Dark World in 2013, en fans waren extatisch om hun verhaal na al die jaren te zien voortzetten. Zoals verwacht delen de twee een kus in de film, en Hemsworth at geen vlees de ochtend van die scène, om te proberen Portman meer op haar gemak te stellen.
Portman volgt een veganistisch dieet, terwijl Hemsworth een enorme hoeveelheid vlees eet terwijl hij Thor speelt. Tijdens een gesprek met het Britse Capital FM onthulde Portman dat Hemsworth op de dag van de opnames geen vlees at, omdat hij wist dat zij veganist was.

"Hij is echt lief," zei Portman. "De dag dat we een kusscène hadden, heeft hij die ochtend geen vlees gegeten omdat ik veganist ben. En hij eet meestal elk half uur vlees. Dat was zo attent. Dat is niet iets waar ik boos over ben of me druk over maak, maar hij was gewoon attent. Hij is gewoon een heel lief persoon."
Collega Love and Thunder ster Tessa Thompson was ook betrokken bij het interview, en ze sprong in om te grappen dat ze niet zeker was Hemsworth in staat was om een pauze te nemen van het eten van vlees. "Ik wist niet eens dat hij zonder vlees kon," zei Thompson. "Dat is zo lief."

NieuwsFilm