Owen Wilson als soort Cyborg op poster eigen superheldenfilm

Owen Wilson als soort Cyborg op poster eigen superheldenfilm

Een eerste poster is verschenen van Wilson in volwaardig superheldenpak voor de film 'Secret Headquarters'.

Paramount heeft de eerste poster van de aankomende superheldenfilm Secret Headquarters met Owen Wilson in de hoofdrol onlangs gedeeld op sociale media. Meteen laten ze ook weten dat op vrijdag 14 juli de eerste trailer van de film uitgebracht zal gaan worden. Bekijk de poster hieronder!

De film wordt beschreven als een mix tussen een superhelden-, actie- en familiefilm, waarin een kind achter de geheime identiteit van papa komt, die toevallig de sterkste superheld ter wereld is. Onder hun huis is zijn geheime basis te vinden, waaruit Wilson een hele bende aan schurken moet zien te bestrijden.

Oorspronkelijk wilde Paramount de film in de bioscopen uitbrengen, maar nu is er toch gekozen voor een release, exclusief op hun eigen streamingdienst Paramount+.

Wat staat ons te wachten?
De film is geregisseerd door Henry Joost en Ariel Schulman, die eerder de thriller Nerve en de superheldenfilm Project Power maakten. Naast Wilson zullen ook Walker Scobell, Jesse Williams, Keith L. Williams, Momona Tamada, Abby James Witherspoon en Michael Peña in de film spelen.

Bekijk de nieuwe poster van de film hieronder.



NieuwsFilm

meest populair