Vier uur durende versie van 'Avengers: Endgame' gaat nooit uitgebracht worden

Vier uur durende versie van 'Avengers: Endgame' gaat nooit uitgebracht worden

De Russo's weten ook goed waarom.

Avengers: Endgame-regisseurs Joe en Anthony Russo leggen uit waarom de vier uur durende versie van de Marvel-film nooit vrijgegeven zal worden.

In 2014 voegden de twee broers zich bij het Marvel Cinematic Universe. In april 2019 brachten zij de meest epische film tot dan toe in de filmfranchise uit: Avengers: Endgame. Die duurde drie uur, heeft een enorme cast en rondde meerdere verhaallijnen af voor de originele Avengers, waaronder Iron Man, Captain America en Black Widow.

Avengers: Endgame
De film Avengers: Endgame wist op slimme wijze het verleden van het MCU te bezoeken, door een time-heist die de Avengers moesten ondernemen om het universum te redden.

Tijdens het Autocomplete Interview met WIRED reageerden de Russo-broers op een vraag over een zes uur durende versie van Avengers: Endgame. Anthony zegt dat die misschien wel 6 uur zou duren als je de film samenvoegt met het deel dat ervoor kwam.

De langste versie van Avengers: Endgame was volgens Joe Russo "ergens tegen de 3 uur en 40 minuten". Anthony vulde daarop aan: "Als we ooit een supercut van Infinity War en Endgame zouden maken, zou dat waarschijnlijk wel zo lang zijn. Misschien, als je de twee samenvoegt, dat je zes uur krijgt."

Die bijna vier uur durende versie van Avengers: Endgame komt er niet. "Die minuten verdienen het om op de vloer van de editing-kamer te liggen. Je hebt de directors cut al gezien. Dat is het. Er is echt niets meer."

NieuwsFilm

meest populair