Neve Campbell stelt fans van de 'Scream'-franchise wederom hevig teleur

Neve Campbell stelt fans van de 'Scream'-franchise wederom hevig teleur

De actrice ontkent een hoopvol gerucht...

Afgelopen week kregen fans van de slasher-franchise Scream een klein sprankje hoop toen het gerucht verscheen dat veteraan Neve Campbell toch interesse had in een terugkeer.

De 48-jarige actrice, die eerder liet weten niet te verschijnen in het aankomende zesde deel wegens meningsverschillen over het salaris, zou in het geheim getekend hebben om haar rol als Sidney Prescott opnieuw te gaan vertolken in zowel deel 6 als een deel 7, maar diezelfde Campbell verwijst nu alles naar het rijk der fabelen.

Ze verscheen tijdens een panel voor 'Mad Monster Party Arizona', waar naar het gerucht werd gevraagd. Haar reactie was teleurstellend, maar logisch in lijn met eerdere berichten: "Het is niet dat ik bang ben om het te zeggen. Het spijt me. Sorry jongens".

Uitgedunde oudgedienden
Van de oude castleden blijft dan enkel nog Courteney Cox (Gale Weathers) over die haar aandeel al bevestigd heeft. Wie dan verder hun opwachting zullen maken, zijn uiteraard de overlevers uit de vorige film met tevens Hayden Panetierre na een korte afwezigheid terug als Kirby Reed.

Scream 6 staat gepland om in maart 2023 in de bioscoop uit te komen.

NieuwsFilm

meest populair