Stiekem getrouwd! Jennifer Lopez en Ben Affleck delen foto's van hun trouwdag

Stiekem getrouwd! Jennifer Lopez en Ben Affleck delen foto's van hun trouwdag

Het Bennifer koppel is nu officieel - en stiekem - getrouwd. Jennifer Lopez en Ben Affleck delen foto's van hun trouwdag in Las Vegas!

Het Bennifer koppel is nu officieel een koppel. Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn getrouwd in Vegas! Jennifer bevestigt net de geruchten in haar On the Jlo nieuwsbrief.

Zij schrijft:
"We hebben het gedaan! Liefde is mooi. Liefde is vriendelijk. En het blijkt dat liefde ook geduldig is. Twintig jaar lang geduldig."

"De huwelijksceremonie in Vegas was precies wat wij wilden."

Bennifer
Ben Affleck en Jennifer Lopez waren twintig jaar geleden een stelletje. Maar onder druk van hun carrières en de media ging de relatie met de nodige pijn uit. Ze waren laatst tegelijk vrijgezel en dachten even een keer af te spreken om bij te praten. De vonk sprong meteen weer over.

Jennifer meldt:
"Gisteravond vlogen wij naar Las Vegas en stonden in de rij voor een trouwbriefje. We wilden hetzelfde als de anderen. Dat de wereld ons accepteerde als partners. Met het symbool dat bij trouwen hoort."

"De witte trouwkapel bleef rond middernacht nog even wat langer open voor ons. Zodat wij foto's konden maken bij een roze Cadillac. Wel zonder Elvis Presley, want die lag al in bed. Ik droeg een trouwjurk uit een oude film van mij. Ben droeg een wit pak."

De zangeres en actrice uit Marry Me deelt selfies en wat andere foto's, waarschijnlijk gemaakt door haar kinderen en sluit af met:

"Het was de best mogelijke en wenselijke bruiloft voor ons. Zoals wij heel graag wilden en konden. Door Las vegas. Het is fijn om wat wij destijds droomden ook nu uit te laten komen."

Het hele verhaal met foto's van hun dag lees en zie jij bij People Six door hier te klikken.

De mededeling op Instagram van een blije Jennifer, de ochtend na haar trouwen in bed, vind jij hieronder.



NieuwsFilm

meest populair