Topactrice van 'Charlie's Angels' omarmt ouder worden en een fles wijn - letterlijk

Topactrice van 'Charlie's Angels' omarmt ouder worden en een fles wijn - letterlijk

Hoe je die 100% verdeelt, is belangrijk - Cameron Diaz over ouder worden, prioriteiten stellen en die betere wijnlabel hebben

Cameron Diaz (49) is een van de meest geliefde actrices in Hollywood en altijd gegarandeerd voor omzet, sinds haar start in The Mask naast Jim Carey in 1994. Na twintig jaar en veertig filmrollen nam zij een pauze van bijna tien jaar, ook al was zij destijds de best betaalde actrice boven de veertig jaar.


Cameron Diaz
zegt terugkijkend op haar tijdelijke stop:
"Als je leven compleet beheerst wordt door iets wat je al volledig kent. Keer op keer. Dan is het tijd om er vanaf een afstandje naar te kijken. Bepalen wat beter kan."

100% te verdelen
Cameron Diaz had door het acteren voor veel dingen geen tijd meer. Dingen die zij belangrijk vond, zoals haar gezin, boeken schrijven en ondernemingen starten gericht op gezonder leven.

"Ik mis bepaalde aspecten van het maken van films. Maar iedereen heeft 100% te geven. Hoe je die 100% verdeelt, is belangrijk."

Zij is al jaren gelukkig getrouwd met gitarist Benji Madden, van de band Good Charlotte. Hun dochtertje van bijna drie houden zij buiten de spotlights. Ze verdeelt haar tijd tussen de liefde voor haar gezin en de liefde voor voeding.

Goede wijn
De liefde voor goede voeding en goede wijn deed haar realiseren dat wijn allerlei vage ingrediënten kan bevatten, die niet gezond of vegan zijn. Al die vage stofjes hoeven in Amerika nog altijd niet op het etiket vermeld te staan.

Samen met een vriendin besloot zij het anders te doen. Zij begonnen een biologische, vegan wijnlabel te starten, genaamd Avaline. Dit label loopt intussen goed. Net als haar boeken over gezond ouder worden. Een onderwerp dat liever niet besproken wordt in Hollywood.

"Ouder worden kun je niet stoppen. Je kunt het wel alleen zo goed mogelijk en zo stijlvol mogelijk doen. Zonder enig oordeel," zegt Cameron Diaz die het ouder worden kennelijk geheel omarmt.

Dus is het tijd voor de volgende stap: een nieuwe film maken met Jamie Foxx. Het interview van CBS Mornings vind je op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair